Watergewenning en zwemmen

Deze lessen gaan door op zondagochtend tussen 9u15 en 11u45 en vinden plaats in het zwembad van Lebbeke, Koning Albert I-straat 124. Elke les duurt 30 minuten en wordt gegeven door ervaren lesgevers, ieder groepje bestaat uit een 6-tal kinderen. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen die minstens 3 jaar oud zijn op 1 februari 2024.

Locatie

Lebbeke 9280 K. Albert I-laan 124 Zwembad Lebbeke

Elke les duurt 30 minuten en wordt gegeven door ervaren lesgevers, ieder groepje bestaat uit een 6-tal kinderen.
Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen die minstens 3 jaar oud zijn op 1 februari 2024. De indeling in groepjes gebeurt op basis van leeftijd en zwembadervaring en na een evaluatie op de eerste lesdag.
Eerst leren de kinderen hun angst voor water te overwinnen en daarna leren zij stap voor stap de zwembewegingen aan om zo tot zwemmen te komen. We vinden het welbevinden van de kinderen heel belangrijk en de lesgevers proberen de lessen dan ook zo aangenaam mogelijk te laten verlopen zonder daarbij het educatieve uit het oog te verliezen.
We reserveren een deel van het kleine bad en huren een baan in het grote bad zodat de kinderen ongestoord kunnen les volgen.
Bij de inschrijving wordt voorrang gegeven aan kinderen van onze eigen afdeling en kinderen die reeds zwemles volgden bij ons.
Meer informatie over het juiste aanvangsuur van de les van uw zoon of dochter en over de groepsindeling ontvangt u een week voor de start van de lessenreeks.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
55.00

Leden betalen €55, niet-leden betalen €65

Inschrijven

Inschijven gebeurt via deze link https://forms.gle/p1Xh3GyK7sbhf8Gd7
of via de https://meldert.gezinsbond.be

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

We behaalden met onze club het EXPERT-label van Gezinssport Vlaanderen

Meer activiteiten

Ma Mei 20
Locatie

Meldert (O.-Vl.) 9310 Meldert-Dorp 19 Turnzaal Basisschool

Wo Mei 22
Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel

Zo jun 02
Locatie

Aalst 9300 Kapellekensbaan 4 Sportcomplex Schotte